Showroom modellen

Alle Jesco kasten zijn prachtig afgewerkt, zowel in materiaal als het hoogwaardige spuitwerk.

De houten kasten evenals de kleurkasten zijn afgewerkt met een extra laag blanke lak, ter voorkoming van beschadigingen en verkleuring.

De houten kasten zijn een combinatie van massief hout en fineer: de staanders en planken zijn gefineerd en voorzien van massief houten herlijsten, alle lijstwerk en afwerkzijden zijn massief: massief geprofileerde voorlijsten, kaplijsten, blad- en deurprofielen en plinten.

Alle kasten zijn volledig demontabel en op eenvoudige wijze opnieuw op te bouwen:

de plinten, eventuele paslijsten, geprofileerde kaplijsten en dergelijke zijn voorzien van een klik-systeem, eenvoudig los te nemen en te herplaatsen. Een aantal planken heeft een borg-systeem waarmee constructieve stijfheid van de kasten wordt gegarandeerd. Overige planken hebben een blinde bevestiging van planken in de zijwanden.

Alleen de achterwanden zijn aan de achterzijde geschroefd. Opbouw van alle kasten kan op eenvoudige wijze door deze ca. 1m. voor de betreffende wand in elkaar te zetten, de achterwand vast te schroeven en de kast, eventueel op MDF stroken tegen de wand te schuiven.

Alle kasten zijn op maat van een nieuwe ruimte aan te passen.

Houten laden/boekenkasten groen

Afbeelding 4 van 17Een hoge, elegante boeken / bergkast. Prachtig uitgevoerde gespoten kast met een slank boekendeel, bestaande uit een breed element, voorzien van een terugliggende tussenstaander.

De staanders zijn voorzien van sober gedetailleerde staanders, een royale fraai geprofileerde kaplijst,een geprofileerd tussenblad en een hoge geprofileerde plint. De onderkast bestaat uit 9 ondiepe en 3 diepe houten laden met vingergat en in kleur gespoten fronten.

Afmeting: hoogte 315 cm, breedte 108 cm en diepte 40.5/20 cm. Beide kasten zijn ook met elkaar te verbinden

Bedrijfsprofiel
Adresgegevens

Jesco

035 6916050
06-53790795 (Anke Eweg)

Bel om een afspraak te maken, ook 's avonds en in het weekend.

info@jesco-interieurs.nl