Showroom modellen

Alle Jesco kasten zijn prachtig afgewerkt, zowel in materiaal als het hoogwaardige spuitwerk.

De houten kasten evenals de kleurkasten zijn afgewerkt met een extra laag blanke lak, ter voorkoming van beschadigingen en verkleuring.

De houten kasten zijn een combinatie van massief hout en fineer: de staanders en planken zijn gefineerd en voorzien van massief houten herlijsten, alle lijstwerk en afwerkzijden zijn massief: massief geprofileerde voorlijsten, kaplijsten, blad- en deurprofielen en plinten.

Alle kasten zijn volledig demontabel en op eenvoudige wijze opnieuw op te bouwen:

de plinten, eventuele paslijsten, geprofileerde kaplijsten en dergelijke zijn voorzien van een klik-systeem, eenvoudig los te nemen en te herplaatsen. Een aantal planken heeft een borg-systeem waarmee constructieve stijfheid van de kasten wordt gegarandeerd. Overige planken hebben een blinde bevestiging van planken in de zijwanden.

Alleen de achterwanden zijn aan de achterzijde geschroefd. Opbouw van alle kasten kan op eenvoudige wijze door deze ca. 1m. voor de betreffende wand in elkaar te zetten, de achterwand vast te schroeven en de kast, eventueel op MDF stroken tegen de wand te schuiven.

Alle kasten zijn op maat van een nieuwe ruimte aan te passen.

Mahonie kasten

Afbeelding 12 van 17Twee prachtige haardkasten:
Een geweldige combinatie voor een zitkamer; als twee losse kasten op te stellen of samen te voegen tot één geheel.
De linker mahonie kast heeft een lage diepe onderkast op salontafelhoogte. De slanke bovenkast bestaat uit twee segmenten voor boeken, met onderin verlichte toonruimte.
Deze prachtig gedetailleerde kast is voorzien van geprofileerde staanders, slanke legplanken, een sobere hoge plint en een prachtige geprofileerde kaplijst en verlichting. Momenteel voorzien van afneembare paslijsten tegen de zijmuur.

Afmeting: hoogte 307 cm, breedte 150 cm en diep 45/28

De rechter hoekkast bevat een deels gesloten onderkast met paneeldeuren en laden in de diagonale hoek, de bovenkast heeft eveneens een diagonale berging voor tv, stereo o.i.d.
De kast is voorzien van een ‘open’hoeksegment: een terugliggende hoekkoker, wegvallend achter de boeken. Ook deze kast is voorzien van verlichting in de onderste vakken van de bovenkast, fraai geprofileerd lijstwerk en uitgevoerd in een prachtige dieprode mahonie.

Afmeting: hoogte 307 cm, breedte 150/279 cm en diep 45/28 cm Er is de mogelijkheid beide kasten met elkaar te verbinden. Afmeting: breedte 300 cm links en 279 rechts

Bedrijfsprofiel
Adresgegevens

Jesco

035 6916050
06-53790795 (Anke Eweg)

Bel om een afspraak te maken, ook 's avonds en in het weekend.

info@jesco-interieurs.nl