Showroom modellen

Alle Jesco kasten zijn prachtig afgewerkt, zowel in materiaal als het hoogwaardige spuitwerk.

De houten kasten evenals de kleurkasten zijn afgewerkt met een extra laag blanke lak, ter voorkoming van beschadigingen en verkleuring.

De houten kasten zijn een combinatie van massief hout en fineer: de staanders en planken zijn gefineerd en voorzien van massief houten herlijsten, alle lijstwerk en afwerkzijden zijn massief: massief geprofileerde voorlijsten, kaplijsten, blad- en deurprofielen en plinten.

Alle kasten zijn volledig demontabel en op eenvoudige wijze opnieuw op te bouwen:

de plinten, eventuele paslijsten, geprofileerde kaplijsten en dergelijke zijn voorzien van een klik-systeem, eenvoudig los te nemen en te herplaatsen. Een aantal planken heeft een borg-systeem waarmee constructieve stijfheid van de kasten wordt gegarandeerd. Overige planken hebben een blinde bevestiging van planken in de zijwanden.

Alleen de achterwanden zijn aan de achterzijde geschroefd. Opbouw van alle kasten kan op eenvoudige wijze door deze ca. 1m. voor de betreffende wand in elkaar te zetten, de achterwand vast te schroeven en de kast, eventueel op MDF stroken tegen de wand te schuiven.

Alle kasten zijn op maat van een nieuwe ruimte aan te passen.

2 werkkamerkasten met elk aansluitend een ruim werkblad

Afbeelding 16 van 17Beide kasten zijn ontworpen als twin en elkaars spiegelbeeld. De kast is los te plaatsen van het bureau en beide kasten zijn ook weer met elkaar te koppelen. Zijn bij uitstek geschikt voor een directie kamer.
Beide kasten hebben een uitschuifblad voor de printers en zijn verder voorzien van laden, schuifdeurtjes en verborgen prullenbakken. De werkbladen en de middenbladen van de kasten hebben een lichtere tint dan de kasten, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. De werkbladen zijn organisch van vorm en met een bolling naar onderen afgewerkt.

Afmeting globaal: 293 cm bij 260 cm

Bedrijfsprofiel
Adresgegevens

Jesco

035 6916050
06-53790795 (Anke Eweg)

Bel om een afspraak te maken, ook 's avonds en in het weekend.

info@jesco-interieurs.nl